Počet porcí: 2
Náročnost: snadné
Doba přípravy: 35 minut
...Představte si pstruha s křupavou kůží, šťavnatým masem a nádechem kouřové vůně. S naším grilovacím BBQ kořením se z obyčejného pstruha stane gurmánský pokrm. Pstruh na grilu, který je kořeněn naším speciálním mixem, vás přenese přímo k břehům amerických jezer, kde grilování ryb má dlouhou tradici.
Postup: Ryby kupujeme nejlépe ve specializovaných ochodech nebo přímo na sádkách. Tak budeme mít jistotu, že máme ryby opravdu čerstvé s výbornou chutí. Celé zevnitř i vně osolíme, opepříme ze všech stran. Pokapeme citronovou šťávou a necháme chvíli odležet. Do břišní dutiny každé ryby vložíme snítku čerstvé rozmarýny. Zavřeme, potřeme lehce olejem a vložíme do držáku na ryby Weber. Na rybu před zavřením drátěného držáku položíme na kolečka nakrájený citron. Grilujeme na přímém žáru přibližně 10 - 15 minut z každé strany, dokud není kůže pstruhů zlatavá a křupavá. Jako přílohu podáváme šťouchané brambory s bylinkami a čerstvým listovým salátem. Výborná lehká letní večeře.
Ani tento rok nezahálíme a s klesajícími venkovními teplotami jako by se u nás se zájemci o to...
Vánoce se blíží a my jsme pro vás připravili skvělý výběr vánočních dárků, které potěší každého...
Nevíte kterou udírnu vybrat? Už jste se začali poohlížet po novém grilu? Nebo Vám jen došla...